Lekö Kreativ

Södermanlands län

Information

Lekö Kreativ hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Strängnäs som är den kommunen där Lekö Kreativ finns. I Strängnäs så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lekö Kreativ tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lekö Kreativ har haft sedan 2006-10-12. Lekö Kreativ har funnits sedan och 2006-10-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lekö Kreativ så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0152-16315.

Strängnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lekö Kreativ har idag 621009-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lekö Kreativ

Import, agentur, parti, direkt och internethandel med smycken och hobbyartiklar. Konsultverksamhet och fortbildning inom makramé och sömnad. Konsultverksamhet inom pedagogik och utbildning.

I Lekö Kreativ så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svending, Eva Anneli som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .