All Electric i Mälardalen

Södermanlands län

Information

All Electric i Mälardalen är ett företag som finns i Strängnäs. I All Electric i Mälardalen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordlander, Dan Thomas Robert som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med All Electric i Mälardalen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå All Electric i Mälardalen på telefon 0152-42113.

Bolaget ska bedriva elbesiktningar, elarbeten, samt kvalitets- ansvar. Import, försäljning, inköp och förmedling av bilar, mc, vattenskotrar, släpvagnar, husvagnar och båtar.

Idag är All Electric i Mälardalen av bolagstypen Enskild firma.

All Electric i Mälardalen är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Strängnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

All Electric i Mälardalen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-25 och All Electric i Mälardalen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för All Electric i Mälardalen så är det följande:

All Electric i Mälardalen har 660320-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.