Mälardalens Sjukskötersketjänst

Södermanlands län

Information

Mälardalens Sjukskötersketjänst är ett bolag som finns i Strängnäs. I Mälardalens Sjukskötersketjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ek, Liselott Viktoria Sara som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälardalens Sjukskötersketjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälardalens Sjukskötersketjänst på telefon 070-3121450.

Förmedling av sjuksköterskehjälp på företag. Företagshälsovård. Bemanningstjänster. Sjuksköterskemottagning. Rådgivning. Vaccinationsmottagning. Hälsokontrollverksamhet. Hälso- och sjukvård. Friskvård.

Idag är Mälardalens Sjukskötersketjänst av bolagstypen Enskild firma.

Mälardalens Sjukskötersketjänst är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Strängnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mälardalens Sjukskötersketjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-17 och Mälardalens Sjukskötersketjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälardalens Sjukskötersketjänst så är det följande:

Mälardalens Sjukskötersketjänst har 720425-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.