Lienes Design

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strängnäs och Lienes Design är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lienes Design är ett av dem. Statusen för Lienes Design är att Bolaget är aktivt.

Lienes Design är ett Enskild firma och skapades 2004-12-16. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Strängnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lienes Design ska trivas.

Lienes Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Strängnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import samt försäljning av linne, spets etc. Sömnadsservice och heminredning inom textil. Kursverksamhet inom sömnad och textil. Egen tillverkning inom sömnad och textil. Presentartiklar inom sömnad och textil. Internetförsäljning inom sömnad och textil.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lienes Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Lienes Design och det finns flera bolag som är det idag i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med Lienes Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0152-19443.

.

De som är på något sätt har med Lienes Design är Babrovska, Liene som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lienes Design har 750704-XXXX som sitt organisationsnummer.