NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag

Södermanlands län

Information

NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag är en verksamhet som finns i Strängnäs. I NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ferrerio Nicklasson, Concepcion som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Nicklasson, Sven Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag på telefon 0152-91121.

Reparation och omklädsel av möbler samt konstnärlig verksamhet

Idag är NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Strängnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

NICKLASSONS TAPETSERARVERKSTAD Handelsbolag har 916409-8197 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.