Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969713-8353 är organisationsnummer för företaget Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strängnäs som är den kommunen som Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag finns i.

Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-10-07 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Strängnäs som också är .

Firmatecknare för Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Löthem , 645 94, Strängnäs

Handel med kläder och attiraljer.

Det finns olika personer som har en koppling med Wickmans Fest och Maskerad Handelsbolag och det är Wickman, Emelie Madeleine som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Wickman, Åsa Margareta som är född 1982 och har titeln Bolagsman,