Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Strängnäs och Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Strängnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag ska trivas.

I Strängnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Cafe enklare värmda luncher, smörgåsar, sallader m.m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0152-14080.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag är Pettersson, Eva Margareta som är född 1965 och har titeln Komplementär, Henkel, Ida Caroline som är född 1986 och har titeln Kommanditdelägare, Henkel, Marcus Karl Åke som är född 1990 och har titeln Kommanditdelägare, Smedin, Anna Linnéa Elisabeth som är född 1990 och har titeln Kommanditdelägare, Pettersson, Lars Bengt Göran som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Pettersson, Lars Bengt Göran som är född 1962 och har titeln Prokurist.

Göran o Eva's Cafe Trädgår'n Kommanditbolag har 969729-1640 som sitt organisationsnummer.