KIN Trädgårdstjänst

Södermanlands län

Information

I Strängnäs finns det ett Enskild firma som heter KIN Trädgårdstjänst. Det finns flera företag som liknar KIN Trädgårdstjänst i Södermanlands län. Strängnäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KIN Trädgårdstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-11-08 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2001-11-15 så har KIN Trädgårdstjänst varit registrerat och sedan 2001-11-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KIN Trädgårdstjänst och det finns fler företag som är det i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med KIN Trädgårdstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KIN Trädgårdstjänst så kan ni göra det på 08-4296149.

Skötsel av trädgårdar och parker såsom klippning av häckar, gräsklippning, nedsågande av träd i trånga utrymmen. Skogsarbete såsom huggning och körning. Enklare underhåll av fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Törnblom-Ingemarsson, Kenneth Karl F som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KIN Trädgårdstjänst har 400520-XXXX som sitt organisationsnummer.