Thomas Söderlund La Vreta

Södermanlands län

Information

491222-XXXX är organisationsnummer för företaget Thomas Söderlund La Vreta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Söderlund La Vreta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strängnäs som är den kommunen som Thomas Söderlund La Vreta finns i.

Thomas Söderlund La Vreta har varit registrerat sedan 1985-02-26 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Söderlund La Vreta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Thomas Söderlund La Vreta är och det finns flera bolag i Strängnäs som också är .

Firmatecknare för Thomas Söderlund La Vreta är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thomas Söderlund La Vreta så kan ni göra det på telefon genom 0152-40428 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Söderlund La Vreta och det är Söderlund, Thomas Helge som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,