Nina Marin. Leg. Sjukgymnast

Södermanlands län

Information

Nina Marin. Leg. Sjukgymnast hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Strängnäs som är den kommunen där Nina Marin. Leg. Sjukgymnast finns. I Strängnäs så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nina Marin. Leg. Sjukgymnast tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Nina Marin. Leg. Sjukgymnast har haft sedan 1999-01-01. Nina Marin. Leg. Sjukgymnast har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nina Marin. Leg. Sjukgymnast så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4903882.

Strängnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Nina Marin. Leg. Sjukgymnast har idag 540305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nina Marin. Leg. Sjukgymnast

Utbildning i ergonomi och arbetsteknik, sjukgymnastisk behandling av människor och djur,kartläggning av arbetsmiljö, rådgivning inom arbetsmiljö och egenvård, konsultarbete inom områden som ergonomi, fysisk träning, arbetsteknik, stress, arbetsutrustning, utvärdering av arbetsplatser samt enstaka föreläsningar som berör ovanstående. Förmedling och försäljning av olika ergonomiska hjälpmedel samt träningsredskap för självträning och egen behandling.

I Nina Marin. Leg. Sjukgymnast så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Marin, Nina Margareta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .