GEÅS Måleri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

GEÅS Måleri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Strängnäs. Det är nämligen den kommunen som GEÅS Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GEÅS Måleri Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1969-08-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Eskilstunav. 34, 645 34, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GEÅS Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0159-21758.

Strängnäs arbetar för att verksamheter som GEÅS Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GEÅS Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GEÅS Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GEÅS Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Petré, Astrid Eva Märta som är född 1961 och har titeln Likvidator, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GEÅS Måleri Aktiebolag är 556128-1808.