Birger Porsback Management Consulting AB

Södermanlands län

Information

I Strängnäs finns det ett Aktiebolag som heter Birger Porsback Management Consulting AB. Det finns flera bolag som liknar Birger Porsback Management Consulting AB i Södermanlands län. Strängnäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Birger Porsback Management Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1986-10-31 så har Birger Porsback Management Consulting AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Birger Porsback Management Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med Birger Porsback Management Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Karleby Fridhem, 645 92, Strängnäs. Vi ni istället prata med Birger Porsback Management Consulting AB så kan ni göra det på 0152-34085.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende affärs- och organisationsutveckling såväl på företags- com individnivå. Dessutom skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom, främst värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Porsback, Sten Birger Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Porsback, Birgitta Margaretha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Birger Porsback Management Consulting AB har 556280-5258 som sitt organisationsnummer.