Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strängnäs. Det är nämligen den kommunen som Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1987-04-24. Men sedan 1991-01-01 så har Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Löt 1, 645 94, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0152-26300.

Strängnäs arbetar för att företag som Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva kirurgisk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ljung, Björn Tom Gunvall i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag och det är följande personer, Sköldberg, Jonas Petter som är född 1963 och har titeln VD, Sköldberg, Jonas Petter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Björn Tom Gunvall som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kivioja, Jouko Erkki som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagberg, Kerstin Eva Louise som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Germundsson, Pia Christina Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Zackrisson, Björn Axel som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Björk, Bodil Gunhild Margareta som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs Aktiebolag är 556297-1290.