Sjögrävar'n Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Sjögrävar'n Aktiebolag är ett företag som finns i Strängnäs. I Sjögrävar'n Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Bengt Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lena Emma Carolina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjögrävar'n Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjögrävar'n Aktiebolag på telefon 0152-60077.

Bolaget skall driva entreprenad-, muddrings- och byggnads- verksamhet, reparation och uthyrning av entreprenad- och bygg- nadsmaskiner, sälja, montera och utföra service på minirenings- verk, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sjögrävar'n Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sjögrävar'n Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Strängnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sjögrävar'n Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sjögrävar'n Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjögrävar'n Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Jansson, Bengt Arne -Jansson, Lena Emma Carolina

Sjögrävar'n Aktiebolag har 556304-5557 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.