SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB

Södermanlands län

Information

I Strängnäs finns det ett Aktiebolag som heter SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB. Det finns flera företag som liknar SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB i Södermanlands län. Strängnäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1989-04-15 så har SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB så kan ni göra det på 0152-14854.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Steneskog, Ralf Bengt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Steneskog, Eva Maria Charlotta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

SSM Industrifastigheter i Strängnäs AB har 556358-4761 som sitt organisationsnummer.