SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556387-6191 är organisationsnummer för företaget SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strängnäs som är den kommunen som SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag finns i.

SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-22 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strängnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0159-30861 eller genom brev på följande adress:
Järsta, 647 95, Åkers Styckebruk

Bolaget skall genom att tillverka och reparera vapen, handel med vapen, ammunition och jaktvårdsutrustning, driva mekanisk verkstad, utföra entreprenader med grävmaskin. Dessutom skall bolaget utföra redovisningsverksamhet för andra företag och organisationer.

Det finns olika personer som har en koppling med SKULLMAN ENTERPRISE Aktiebolag och det är Skullman, Harry Sixten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Skullman, Virve Hannele som är född 1957 och har titeln Suppleant, Henricsson, Conny David Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor,