Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strängnäs. Det är nämligen den kommunen som Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1991-01-11. Men sedan 1991-01-01 så har Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Aspö Lagnö Säteri , 645 93, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0152-13015.

Strängnäs arbetar för att företag som Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, lokalvård samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Dick Hans -Marjasin, Nancy Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Dick Hans som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Marjasin, Nancy Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mälarförvaltning i Strängnäs Aktiebolag är 556416-8366.