Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strängnäs. Det är nämligen den kommunen som Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-12-14. Men sedan 1993-01-01 så har Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagv. 17, 645 50, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0152-12266.

Strängnäs arbetar för att bolag som Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom rehabiliterings- och fritidssektorn, tillverkning och försäljning av fritidshjälpmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Karl Björn Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeisig, Christer Meinhard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vatten- & snöprodukter i Strängnäs Aktiebolag är 556457-5453.