Vansö Bygg och Golv AB

Södermanlands län

Information

Vansö Bygg och Golv AB är ett av många verksamheter som finns i Strängnäs. Det är nämligen den kommunen som Vansö Bygg och Golv AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vansö Bygg och Golv AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Vansö Bygg och Golv AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1994-09-12. Men sedan 1994-01-01 så har Vansö Bygg och Golv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Eskilstunav. 34, 645 34, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vansö Bygg och Golv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0152-20260.

Strängnäs arbetar för att verksamheter som Vansö Bygg och Golv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vansö Bygg och Golv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva golvläggning, golvslipning, målning av väggar,försäljning och uppvisning av pyrotekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vansö Bygg och Golv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vansö Bygg och Golv AB och det är följande personer, Larsson, Leif Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömquist Larsson, Barbro Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vansö Bygg och Golv AB är 556492-5096.