Prototypgjuteriet Minna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strängnäs och Prototypgjuteriet Minna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prototypgjuteriet Minna AB är ett av dem. Statusen för Prototypgjuteriet Minna AB är att Bolaget är aktivt.

Prototypgjuteriet Minna AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Strängnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prototypgjuteriet Minna AB ska trivas.

Prototypgjuteriet Minna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Strängnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet med import av bilar, äga och förvalta fastigheter eller andra bostäder samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prototypgjuteriet Minna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Prototypgjuteriet Minna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med Prototypgjuteriet Minna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55117960.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Prototypgjuteriet Minna AB är Viljakainen, Hannu Markku Kalevi som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eilinko, Petri Juhani som är född 1968 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Prototypgjuteriet Minna AB har 556504-3865 som sitt organisationsnummer.