Funflower AB

Södermanlands län

Information

Funflower AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Strängnäs som är den kommunen där Funflower AB finns. I Strängnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Funflower AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Funflower AB har haft sedan 2002-05-02. Funflower AB har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Funflower AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Katarina Bang. 71, 116 42, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9317273.

Strängnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Funflower AB Privat, ej börsnoterat.

Funflower AB har idag 556514-5439 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rudberg, Jens -Rudberg, Jesper är den som för stunden ansvarar för Funflower AB

Bolagets huvudsakliga verksamhet ska vara utveckling av mjukvara, ljud- och videoproduktion, formgivning, konstruktion och prototyptillverkning av hemelektronik, datortillbehör, hem- och kontorsinredning. Bolaget investerar även i samt handlar med och renoverar samlarfordon och fordonsdelar. Samt därmed förenlig verksamhet.

I Funflower AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rudberg, Jens som är född 1973 och har titeln VD, Rudberg, Jens som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudberg, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rudberg, Jonas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Per Gustaf som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.