Elofsson International Consulting AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strängnäs och Elofsson International Consulting AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Elofsson International Consulting AB är ett av dem. Statusen för Elofsson International Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Elofsson International Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-17. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Strängnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elofsson International Consulting AB ska trivas.

Elofsson International Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Strängnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med värdepapper, lös och fast egendom, köp, försäljning, import, export, tillverkning och uthyrning inom verkstads-, stål och metall-, data-, hemelektronikindustrin samt video- och bildbranschen. Företaget skall också bedriva konsultverksamhet inom administration, management, utbildning, marknadsföring, arrangera och administrera verksamhet inom området underhållning i form av dans och musik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elofsson International Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är Elofsson International Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strängnäs.

Vill man komma i kontakt med Elofsson International Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0159-30754.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elofsson, Lars Henry -Elofsson, Yvonne Elinor Barbro.

De som är på något sätt har med Elofsson International Consulting AB är Elofsson, Lars Henry som är född 1947 och har titeln VD, Elofsson, Lars Henry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Yvonne Elinor Barbro som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elofsson, Lars Martin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Stein, Karin Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln RevisorPettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsKnuten Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Elofsson International Consulting AB har 556597-4770 som sitt organisationsnummer.