Proflies of Sweden AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av fritids-, fiske- och sportartiklar samt resor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Proflies of Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strängnäs så är Proflies of Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Strängnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strängnäs och i Södermanlands län. Redan 2004-11-23 så skapades Proflies of Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel Proflies of Sweden AB har haft det sedan 2004-12-16.

Proflies of Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-16

556671-1114 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strängnäs.

Just nu är Proflies of Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Proflies of Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 070-5282696 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Proflies of Sweden AB är Lundin, Bernt Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellström, Claes-Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Rolf Thorbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, Olof Reinhold som är född 1940 och har titeln Revisor, Jacobson, Ingela Catharina Hadarsdtr som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.