Texture Strängnäs AB

Södermanlands län

Information

Bolaget ska bedriva public relations, översättningar, textproduktioner, förvaltning och handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Texture Strängnäs AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strängnäs så är Texture Strängnäs AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Strängnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strängnäs och i Södermanlands län. Redan 2006-04-10 så skapades Texture Strängnäs AB och verksamheten är har F-skattsedel Texture Strängnäs AB har haft det sedan 2006-08-01.

Texture Strängnäs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556701-8873 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strängnäs.

Just nu är Texture Strängnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Texture Strängnäs AB så går det att nå dem via telefon på 070-2810338 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Texture Strängnäs AB är Jonker, Maria Theresia som är född 1966 och har titeln VD, Jonker, Maria Theresia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Oosterveld, Rudi som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.