Mariefreds Specialservice AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Mariefreds Specialservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strängnäs här finns det många olika Aktiebolag. Mariefreds Specialservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Strängnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Mariefreds Specialservice AB är momsregistrerat sedan2007-04-19 och har organisationsnummer 556727-1092.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7994796 alternativt besöka eller skicka post till Mariefreds Specialservice AB på följande adress Hallonv. 12, 647 93, Mariefred.

Mariefreds Specialservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-19.

I Mariefreds Specialservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Edvards, Jan Robert som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra transport- tjänster, tillhandahålla personal för tjänster inom snöröjning, affischering, städnings- och röjningsarbeten ävensom bedriva bygg- och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.