Firma Patrik Fredriksson

Södermanlands län

Information

570130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Patrik Fredriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Patrik Fredriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strängnäs som är den kommunen som Firma Patrik Fredriksson finns i.

Firma Patrik Fredriksson har varit registrerat sedan 1983-05-13 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Patrik Fredriksson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firma Patrik Fredriksson är och det finns flera verksamheter i Strängnäs som också är .

Firmatecknare för Firma Patrik Fredriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Patrik Fredriksson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning av byggnadsvaror samt försäljning av ny- tillverkade småhus

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Patrik Fredriksson och det är Fredriksson, Lars Patrik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,